Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten zijn afgewerkt met een 3-tal seizoensgroenten naar keuze en een aardappelgerecht naar keuze.
U kunt de keuze van de warme saus aanpassen naar wens.

Kalkoenfilet met muskaatdruiven € 10.00 /p.p.
Kalkoenfilet met champignonroomsaus € 10.00 /p.p.
Kalkoenfilet in dragonsaus € 10.00 /p.p.
Varkensgebraad met champignonroomsaus € 10.50 /p.p.
Ardeens gebraad met peperroomsaus € 11.00 /p.p.
Gebraiseerde ham met veenbessensaus € 11.50 /p.p.
Duivelsgebraad met mosterdsaus € 11.50 /p.p.
Parelhoen op Vlaamse wijze € 12.00 /p.p.
Konijn met "geuze-bier" € 12.00 /p.p.
Varkenshaasje met boschampignons € 12.00 /p.p.
Varkenswangetjes gebraiseerd in "Chimay" of "rode wijn" € 13.00 /p.p.
Hertekalfstoofpotje (seizoen) € 13.00 /p.p.
Fazantefilet in "Fine Champagne" saus € 13.50 /p.p.
Rijkgevuld vispannetje van de Chef € 13.50 /p.p.
Kabeljauwhaasje met fijne groentjes € 14.50 /p.p.
Gemarineerde zalmfilet in preiroomsausje € 14.50 /p.p.
Kalfsgebraad in sausje met oude port € 14.50 /p.p.
Keuze seizoensgroenten : (bij de visbereidingen zitten de groentjes in de saus)
Gebakken witloof met spek, jonge worteltjes, knolselderpuree, peertje in rode wijn, appel met veenbessen, gebakken spruitjes met spek, gegratineerde bloemkool of broccoli, gegratineerd kruiden-tomaatje, groentenmengeling, spekboontje.
Keuze aardappelgerecht :
Frietjes, kroketjes, gratin-dauphinois, gebakken krielaardappeltjes of Ardense patatjes.