Voorgerechten

Koude voorgerechten

Noorse visschotel
(verschillende soorten gerookte vis, tomaat garnaal, cruditeiten)
€ 9.50 /p.p.
Zeevruchtencocktail
(slaatje met krab, grijze garnalen, tomaat, eitje)
€ 8.00 /p.p.
Gandaham met meloen
(sneden gandaham met meloen en cruditeiten)
€ 8.00 /p.p.
Waaier van wildpaté’s (seizoen)
(3 soorten wildpaté’s, uienconfituur, cruditeiten)
€ 8.00 /p.p.
Tomaat garnaal
(Tomaat, grijze garnalen, cruditeiten)
/p.p.
Verse zalm “belle vue”
(verse gestoomde zalm,cruditeiten)
€ 9.00 /p.p.
Rundscarpaccio
(fijn gesneden rundsvlees, olijfolie, pijnboompitten, parmesan, cruditeiten)
€ 10.00 /p.p.
Gravad Lax (gemarineerde zalm) € 9.00 /p.p.

Warme voorgerechten

Vispannetje van de chef € 10.00 /p.p.
Scampi’s van de chef
(6 scampi's p.p.)
€ 9.00 /p.p.
Tongrolletje in garnalensaus
(2 tongrolletjes met witte wijnsaus en grijze garnalen)
€ 8.50 /p.p.
Roze zalm in preiroomsaus
(zalmfilet met julienne van prei in witte wijnsaus)
€ 9.50 /p.p.
Koninginnehapje
(vidée opgevuld met vol au vent)
€ 5.50 /p.p.
Kaaskroketjes
(2 stuks p.p.)
€ 5.50 /p.p.
Garnaalkroketjes
(2 stuks p.p.)
€ 7.00 /p.p.