Thema Gerechten

Specialiteit van de chef

€ 13.00

'Cowboysteak' (chateaux-briand) à volonté

Voorzien van:

  • 4 soorten verse groenten
  • 3 soorten koude sauzen
  • 1 warme saus naar keuze
  • Patat in de pel met lookboter + koude pastasalade en broodje OF frietjes (+ 1,00 EUR pp)

Reuzebrochette (0,400 gr / stuk)

€ 12.00

Voorzien van :

  • 4 soorten verse groenten
  • 3 soorten koude sausjes
  • Patat in de pel met lookboter + koude pastasalade en broodje OF frietjes (+ 1,00 EUR pp)

Veurnse varkensrug à volonté

€ 10.00

Voorzien van :

  • 5 soorten verse groenten
  • 3 soorten koude sausjes
  • 1 warme saus naar keuze
  • Patat in de pel met lookboter + koude pastasalade en broodje OF gebakken krielaardappeltjes OF frietjes (+ 1,00 EUR pp)

 

 

Hesp aan het spit (vanaf 100 pers.)

€ 10.00

Voorzien van:

  • 5 soorten verse groenten
  • 3 soorten koude sauzen
  • 1 warme saus
  • Patat in de pel met lookboter + koude pastasalade en broodje OF gebakken krielaardappeltjes OF frietjes (+ 1,00 EUR pp)

Ribbetjes à volonté

€ 11.00

Keuze uit 3 soorten: classic gekruid, spicy of sweet.

Voorzien van:

  • 4 soorten verse groenten
  • 3 soorten koude sauzen
  • Patat in de pel met lookboter + koude pastasalade en broodje OF gebakken krielaardappeltjes OF frietjes (+ 1,00 EUR pp)

Kip aan het spit

€ 6.00

½ Kip aan het spit voorzien van:

  • 2 soorten verse groenten (sla/tomaten)
  • 3 soorten koude sauzen
  • gebakken krielaardappeltjes OF frietjes (+ 1,00 EUR pp)